Με το GSM Studio Production κρατάς κάθε στιγμή… ζωντανή

Η αποτύπωση των στιγμών σας σ’ ένα χαρτί ή ένα ψηφιακό μέσο είναι αυτές που θα σας κάνουν να αναβιώνετε ανά τακτά διαστήματα το πιο ευτυχές γεγονός ανάμεσα σε εσάς και την αγαπημένη σας ή τον αγαπημένο σας. Μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μπορούν να φέρουν άπειρες αναμνήσεις στο ζευγάρι καθώς και πολύ συγκίνηση αρκεί να υπάρχουν.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να σας δώσουμε την καλύτερη ποιότητα ώστε να έχετε τις στιγμές ζωής… για πάντα ζωντανές. Είτε σας αρέσουν οι κλασσικές λήψεις είτε θέλετε να δώσετε μια πιο καλλιτεχνική άποψη, είναι σίγουρο ότι μέσα από μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, σε βάθος χρόνου ξαναποκτά υπόσταση η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Η μέρα του γάμου σας ή της Βάπτισης του αγαπημένου σας παιδιού.  

Γι’ αυτό το GSM Studio Production προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε κάθε σας στιγμή να μείνει για πάντα… ζωντανή. Η ποιότητα μας είναι άκρως επαγγελματική και οι κριτικές όλων εσάς το αποδεικνύει.

120

Ευχαριστημένοι πελάτες

12000

Ώρες δουλειάς

65000

Φωτογραφίες

214

Φωτογραφίσεις

Φωτογράφηση Γάμου & Βάπτισης

Με πολύ φαντασία και μεράκι δημιουργούμε για εσάς μια εντυπωσιακή φωτογράφηση γάμου που να εστιάζει αρμονικά στο προσωπικό ύφος του ζευγαριού. Στην φωτογράφηση βάπτισης προβάλουμε ένα όμορφο παραμύθι με προταγωνιστές τα μικρά μας μοντέλα.προσαρμοσμένα πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη.

Φωτογράφηση Εκδηλώσεων

Εκτός από το γάμο και την βάπτιση αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση σε σχολικές εκδηλώσεις, συνέδρια εταιριών, χορευτικές ή θεατρικές παραστάσεις και σε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσειςΜε εξειδικευμένο εξοπλισμό νέας τεχνολογίας,αναλαμβάνουμε φωτογράφιση & βιντεοσκόπηση υψηλού επιπέδου,δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και στοχεύοντας σε ένα επαγγελματικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.